Hidratare piele față cu Hydra 3Ha

Caută salon

Hydra 3Ha ACID HYALURONIC: PROGRAM ÎMBUNĂTĂȚIT DE GENERARE A HIDRATĂRII.

Hidratarea optimă este cheia pentru menținerea frumuseții pielii. De aceea, compania Sothys (Franța) lansează un nou program de hidratare, inspirată de cele mai recente realizari ale geneticii. Seria Hydra 3Ha Acidul ofera femeilor cel mai rapid si optim rezultat.

Primul ajutor pentru piele – acidul hialuronic este cea mai populară componentă a produselor moderne de îngrijire facială. Molecula sa cheie acționează ca un burete și este capabilă să rețină umezeala de 1000 ori greutatea sa. Această caracteristică unică a acidului hialuronic a fost luată ca bază în laboratorul de cercetare Sothys Paris atunci când a fost elaborat un nou program.

Produsele noi au, de asemenea, componenta caracteristică – extractul exclusiv Boletus 1055, patentat în 2011. Capacitatea sa de a stimula sinteza acidului hialuronic este unica: 23% mai mult in epiderma si 29% in derma.

Noua linie Hydra 3Ha este o nouă textură și aromă, îngrijire salon și la domiciliu care se completează reciproc și care oferă acțiune triplă.

 

PRODUSE:


 

Linkuri Utile:


— Recomandări îngrijire piele adolescenți de la Joanna Vargas


Lasă o recenzie
1
2
3
4
5
Trimite
     
AnuleazăLasă o recenzie

ROFILENA
Nota medie:  
 0 reviews
Facebook
Instagram