Diminuare vene față și corp cu M22

Caută salon

Vasele translucide prin piele sunt una dintre cele mai frecvente probleme cosmetologice. Apariția lor poate fi asociată cu regimul de muncă (în picioare sau muncă sedentară), dependențe (consumul de alcool, fumatul), afecțiuni ereditare manifestarea bolilor viscerale, etc.  Principala și una dintre cele mai eficiente metode de a le tratata – este fototermoliză selectivă cu laser.

Pentru tratamentul defectelor vasculare superficiale, dispozitivele IPL sunt excelente. În acest caz, scoaterea vaselor apare datorită tratamentului lor cu radiații incoherent policromatice cu o lungime de undă de 500 până la 1200 nm. Datorită dotării cu dispozitive moderne pentru terapia IPL cu filtre optice pentru spectrul infraroșu, riscul de efecte secundare și complicații este minimizat. În plus, îndepărtarea vaselor de suprafață poate fi efectuată utilizând un laser diodă LightSheer DUET.

Pentru a îndepărta vasele mari și adânci, se utilizează laserul Nd: YAG. Vă permite să îndepărtați vasele cu un diametru de până la 4 mm, cu o adâncime de 4 mm. Principalele avantaje este reducerea riscului de deteriorare a pielii (arsuri, cicatrici, roseata) si o perioada de recuperare mai scurtă.

Principiul fototermolizei selective se bazează pe mecanismul de acțiune al tratamentului vascular printr-un laser. Absorbția cu laser a cromofori specifici  țintă, oxihemoglobină, însoțită de o cantitate mare de energie termică, la rândul său provoacă coagularea și tromboză a vaselor de sânge. Astfel, îndepărtarea formărilor vasculare nedorite apare complet sigur, fără a compromite integritatea pielii.

Prezentăm sistemul unic VacuPuls bazat pe o platformă multimodulară M22, care combină tehnologia luminii intens pulsate (IPL) și posibilitatea de Nd: YAG-laser. Astfel, procedeul de fototermoliza fracționată pentru vasele de pe M22 permite îndepărtarea vaselor de suprafață și de adâncime într-un singur aparat. Fără exagerare, putem spune că sistemul VascuPlus poate fi utilizat pentru tratamentul eficient al unei game largi de discromii vasculare orice complexitate.

 

PRODUSE:


Lumenis

M22

0.01 MDL

 
 

Linkuri Utile:


— Tratament acnee cu laser
— Luptă Piele față vs Oraș


Lasă o recenzie
1
2
3
4
5
Trimite
     
AnuleazăLasă o recenzie

ROFILENA
Nota medie:  
 0 reviews
Facebook
Instagram