Diminuarea cearcănilor cu Redensity II

Caută salon

Pielea din zona de sub ochi este foarte sensibilă și fragilă, fiind vizibile cu ușurinta semnele de oboseală și de îmbătrânire. Lipsa de volum apare la majoritatea persoanelor în jurul vârstei de 30 de ani. Este vizibil de la colțul interior al ochilor și se intinde pe contur, conferă un aspect trist și obosit.

Apariția cearcănelor poate fi cauzată de oboseală, microcirculație deficitară, genetic, dar și cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, musculatura se atrofiază, țesutul adipos se diminuează, ceea ce duce la pierderea volumului în diverse zone faciale cum ar fi cearcănele, apar depresiuni cutanate, zona infraorbitală devine adâncită, pigmentată, ce arată un aspect trist, obosit, îmbătrânit.

Redensity 2 este unicul produs cu Acid Hialuronic special creat pentru zona sensibilă a cearcanelor, cu o compozitie unică.

Efectele Tratamentului Cearcănelor cu acid hialuronic Teosyal Redensity II continuă să acționeze mult timp după aplicare (aproximativ un an) furnizând pielii aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine pentru rezultate maxime pe termen lung.

 

PRODUSE:


 

Linkuri Utile:


— Ce este Redensity II?
— BUZE MAI MARI CU ACID HIALURONIC


Lasă o recenzie
1
2
3
4
5
Trimite
     
AnuleazăLasă o recenzie

ROFILENA
Nota medie:  
 0 reviews
Facebook
Instagram