Depigmentare piele față cu Skintech

Caută salon

Skin Tech oferă o gamă de peeling-uri chimice eficiente și ușor de utilizat adresate profesioniștilor din domeniul medical (dermatologi, medici și / sau chirurgi plastici).

Easy TCA este cel mai faimos și cunoscut pe plan internațional peeling chimic marca Skin Tech pentru regenerarea pielii. Considerat ca cel mai sigur, cel mai eficient și cel mai usor peeling cu TCA (Trichloracetic Acid), Easy TCA este utilizat pentru a trata linii fine, photo-aging, probleme cu pielea pentru adolescenți, cicatrici de acnee, probleme cu pigmenți (hiperpigmentații), melasma, keratoză, mâini, antebrațe, vergeturi, „pete de vârstă” etc.

În funcție de localizarea acestor pete, tratamentul trebuie sa fie mai blând sau mai agresiv, pentru ca rezultatele să fie cele asteptate. Pentru petele hiperpigmentare epidermale, rezolvarea se găseste mult mai ușor și constă în efectuarea unui peeling chimic superficial, cel mai recomandat fiind cu acid mandelic și glicolic.

Dacă petele hiperpigmentare sunt mult mai profunde, cu o componentă dermala, rezolvarea se gasește prin efecturea unui peeling chimic mediu TCA, cu o atentă recuperare post-peeling.

 

PRODUSE:


  

Linkuri Utile:


— Tratament acnee cu laser
— Luptă Piele față vs Oraș


Lasă o recenzie
1
2
3
4
5
Trimite
     
AnuleazăLasă o recenzie

ROFILENA
Nota medie:  
 0 reviews
Facebook
Instagram