Biorevitalizare piele față cu Redensity 1

Caută salon

Câstigatorul Trofeului pentru Cel Mai Bun Produs Injectabil pentru Revitalzarea Pielii. Paris 2013

Redensity 1 este un concept nou, dezvoltat de Laboratoarele Teoxane din Elvetia, reprezintă o soluție eficientă pentru frumusețe la orice vârstă. Redensity 1 este un tratament de întinerire, rejuvenare a pielii, reface capacitatea naturală a pielii de a reflecta lumina și o redensifică datorită unei formule speciale și patentate

Tratamentul cu Redensity 1 constă în intoducerea în derm prin diverse tehnici a produsului, astfel încât Acidul Hiarulonic si Complexul Dermo-Restructurant sunt disipate în mod uniform în piele.

Recomandat pentru orice vârstă dar în special pentru persoanele care doresc să-şi păstreze pielea tânără, tonifiată, luminoasă. Redensity 1 este un tratament non-invaziv, nedureros.

Este un protocol simplu și eficient ce constâ în efectuarea a 3 sedințe la intervale de 3 săptămâni, ce conferă rezultate cumulative începând de la prima sedință.

Redensity 1 este potrivit pentru tratamentul feței, gâtului dar și a decolteului, o zonă fragilă deseori ignorată de tratamentele tradiționale. Această inovație TEOXANE garantează rezultate uniforme și subtile, pielea este uniform si natural revitalizată, radiantă și fină.

 

PRODUSE:


 
 

Linkuri Utile:


— Luptă Piele față vs Oraș


Lasă o recenzie
1
2
3
4
5
Trimite
     
AnuleazăLasă o recenzie

Biorevitalizare piele față cu Redensity 1
Nota medie:  
 0 reviews
Facebook
Instagram