O platformă modulară cu mai multe aplicații pentru tratarea a peste 30 de afecțiuni ale pielii și pentru îndepărtarea părului.

Folosit de medici din întreaga lume, M22 ™ vă permite să tratați o mare varietate de pacienți și afecțiuni cu rezultate excelente.

TEHNOLOGII

IPL – tehnologia utilizată pentru foto rejuvenarea pielii. IPL Lumenis este mai economic, cu o singură manipulă sunt tratate un șir de patologii datorită a  6 filtre.

Sapphire Cool – răcire print contact continuă pentru confort sporit al pacientului.

Puls OPT – conservarea energiei și oferirea unui impuls exact în zona dorită.. Fără pierderi de energie și afectarea zonelor vecine. Această tehnologie oferă un tratament eficient.

ND:YAG – indicată pentru îndepartarea vene picioarea și leziuni vasculare. Eficacitate și siguranță înaltă la îndepărtarea leziunilor. Datorită că este unicul ND:YAG cu impulsuri multiple secvențiale. Ce oferă protectie ridicata epidermului, care permite utilizarea în siguranță a fluențelor mai mari.

ResurFX – destinată pentru modelarea fractională piele non-ablativa. Procedura în timp scurt și protecție înaltă piele pacient, datorită că are eficiență la o singură atingere și nu necesită repetări.