Întinerirea intimă

CUM SĂ-ȚI MENȚII FEMINITATEA ȘI ÎNCREDEREA ÎMPREUNĂ CU HAPPY INTIM

Pe măsură ce tot mai multe femei sunt deschise la o discuție despre sănătatea intimă, despre estetică, despre funcționalitatea și bunăstarea sexuală, domeniul îngrijirii zonei intime se extinde, iar procedurile din întreaga lume sunt din ce în ce mai solicitate, pentru a satisface cererea tot mai mare.

Întinerirea vaginală, aspectul și culoarea vulvei, clitorului și labiilor este unul dintre tratamentele cu cea mai rapidă creștere și căutare în clinicile cosmetologice din SUA, raportând o creștere de 30% în ultimii 10 de ani.

Modificările la nivelul structurii, pigmentării, texturii și aspectului organelor genitale sunt absolut normale și apar datorită schimbărilor hormonale, nașterii și procesului natural de îmbătrânire. Deseori femeia se poate simți nesigură cu privire la aceste transformări, deși ele sunt fiziologice.

Dezvoltat de renumita companie Skin Tech Pharma Group, Happy Intim – este o soluție rapidă, ușoară și eficientă, pentru femeile care își doresc sau necesită o rejuvenare a zonei intime.

Linia Happy Intim este o gamă complexă de îngrijire în cabinetul specialistului și la domiciliu, pentru a conferi turgor, depigmenta și oferi volum zonelor delicate.

Îngrijirea în cabinetul specialistului prevede înălbirea și uniformizarea culorii cu Vigorate Mix și Happy Intim Peel și procedura de biorevitalizare cu Rebirth Gel pentru a hidrata și revitaliza zona fină.

Happy Intim Cream

Rezultatele sunt imediate și vizibile după primul tratament.

Durata unei ședințe este de 20 de minute, confortabilă și prețul mediu al tratamentului fiind de aproximativ 175€.

Menținerea și îmbunătățirea rezultatului la domiciliu poate fi realizat cu ajutorul spumei, cremelor hidratante și albire.

Happy Intim  este alegerea femeilor pentru a se simți încrezătoare și frumoase

Întinerirea intimă este un trend în continuă creștere…

Happy IntimLasă o recenzie
1
2
3
4
5
Trimite
     
AnuleazăLasă o recenzie

Întinerirea intimă
Nota medie:  
 0 reviews
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *