GliSODin® o nouă axă în estetică

Este cunoscut faptul că în fiecare zi corpul nostru este supus la factorii de mediu care declanșează stresul și formarea de radicali liberi.

Când radicalii liberi sunt formați în exces și sistemele de apărare antioxidante sunt suprasolicitate, apare stresul oxidativ, care pe termen lung poate contribui la dezvoltarea inflamației sau a proceselor degenerative. Ca rezultat obținem o stare a sănătății instabilă și un ten lipsit de vitalitate.

Vă prezentăm un nou supliment alimentar marca GliSODin®.

GliSODin® este creat pentru specialiștii care doresc să îmbunătățească rezultatele tratamentelor estetice.

Faptul cum aratăm și grija față de bunăstarea organismului a devenit o necesitate pentru fiecare dintre noi.

Astăzi, nutricosmetica este o nouă axă a îngrijirii estetice.

GliSODin® conține ingrediente active naturale în doze terapeutice, pentru a satisface nevoile specifice ale pacienților. Eficacitatea GliSODin® a fost dovedită clinic.

Utilizat singur sau în combinație cu tratamentele dermatologice,intensifică eficacitatea tratamentului.

GliSODin este prima formă brevetată a unui SOD bioactiv oral. SOD – superoxid dismutază, cel mai puternic antioxidant extras din pepene galben, în combinație cu gliadina – proteină din grâu care păstrează proprietatea antioxidantă a SOD și îi permite să acționeze din interior.

Superoxid dismutaza oferă o acțiune profilactică împotriva stresului oxidativ prin protecția și menținerea ADN-ului și membranei celulare.

GliSODin® este prezentat în 3 forme:

  • Anti-aging
  • Skin Brightening
  • Strengthen the Body

Prima formă orală eficientă de superoxid dismutază demonstrat în peste 25 de studii științifice și clinice.

GliSODin® Anti-aging

Formula GliSODin® Anti-age în complex cu produsele de îngrijire topice și procedurile esteticecontribuie din interior la menținerea tinereții și a frumuseții. Spre deosebire de serul care furnizează antioxidant concentrat pentru protejarea și întinerirea locală a pielii, nutricosmetica este formulată pentru furnizarea de substanțe nutritive esențiale care întăresc și protejează pielea din interior.

În plus capacitatea organismului de a combate stresul oxidativ este stimulată și procesul de îmbătrânire este întârziat.

GliSODin® Skin Brightening

Administrând GliSODin® Skin Brightening pielea va recâștiga frumusețea, strălucirea și nuanța uniformă. Această nutricosmetică,este o completare din interior a tratamentelor estetice contra hiperpigmentării, oferind și o protecție sigură celulelor,contra stresului oxidativ.

GliSODin®Strengthen the Body

Creat pentru a fortifica propriile forțe imune și a completa tratamentele dermatologice pentru un rezultat vizibil și îndelungat. Are la bază superoxid dismutază, seleniu, Zn, Vit.B12 care reduce procesele inflamatorii șiintensifica procesele regenerative.

Fabricat în Franța, formulele GliSODin® corespund celor mai înalte standarde de calitate.

Supliment alimentar înregistrat in Republica Moldova cu numerele respective 1817, 1818, 1819.Lasă o recenzie
1
2
3
4
5
Trimite
     
AnuleazăLasă o recenzie

GliSODin® o nouă axă în estetică
Nota medie:  
 0 reviews
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *