Geneo+ – „terapia facială a viitorului”

Cărbune de bambus, acid kojic, ulei de semințe de rodie și extracte din alge roșii, sunt noile ingrediente Geneo Oxypod – inovația îngrijirilor faciale.

Distribuit în exclusivitate în RM, de către compania „Rofilena”, Geneo+ incorporează combinația de 3-în-1, fiind considerată „terapia facială a viitorului” de experții în îngrijirea pielii, până la vedete.

Tehnologia OxyGeneo și TriPollar RF brevet al Pollogen by Lumenis este tratamentul integral pentru exfolierea, oxigenarea, liftingul și hidratarea dermei.

Testările clinice de laborator QACS 2019 Geneo+ a demonstrat diminuarea ridurilor superficiale și îmbunătățirea texturii pielii datorită unei hidratări intense, la toți 100% din participanți.

Gama de tratamente OxyPods a fost extinsă și reformulată pentru a oferi rezultate fascinante în tratamentul acneei, uniformizării culorii pielii și lifting. Indiferent de solicitările clienților dvs., veți mereu o soluție exclusivă.

Combinând concepte inovatoare, Geneo+ integrează 3 tehnologii pentru îmbunătățirea calității pielii și rezultate instantanee.

1 Etapă

Radio frecvența (RF) – tehnologie unică patentată by Pollogen (TriPollar RF) stimulează formarea de colagen și elastină pentru un lifting momentan și de durată.

2 Etapă

Fanii tratamentelor de oxigenare și microdermoabrazie vor percepe tratamentul de exfoliere a pielii la un nou nivel marca OxyGeneo.

Această combinațiea de exfoliere și oxigenare CO2 prin proliferare, reînnoiește pielea, îndepărtează celulele moarte și o pregătește pentru pasul 3.

3 Etapă

Infuzia ingridientelor active prin sonoforeză pentru a hidrata și umple pielea, lăsând-o sănătoasă și strălucitoare pe termen lung.

Pollogen crează 3 tipuri de terapii OxyPods care pot fi utilizate de către esteticieni pentru a soluționa o serie de imperfecțiuni estetice.

Geneo Revive.

Tratament anti-age:

  • Umple și netezește ridurile fine
  • Îmbunătățește elasticitatea, generând un aspect sănătos și luminos pielii
  • Hidratează și hrănește în profunzime derma cu ingrediente active naturale

Recomandat și pentru tenul sensibil;

Geneo Revive conține: acid cofeinic, ferulic, exatracte din alge roșii, culturi de edelweis, vanilie, peptide, ulei de argan, jojoba.

Geneo Illuminate.

Tratamentul hiperpigmentării

  • Reduce petele pigmentare de etiologie variată
  • Oferă un aspect sănătos și luminos tenului
  • Îmbunătățește densitatea și tonusul pielii

Geneo illuminate combină emolienți naturali și vitamine hrănitoare cu ingrediente active precum vitamina C, Acid Kojic, extract din opuncie, vanilie, alfa arbutin- toate dovedite clinic pentru a reduce și trata pigmentarea nedorită a pielii.

Geneo Balance.

Recomandat pentru ten predispus la acnee

  • Detoxifierea pielii
  • Echilibrarea secreției sebacee
  • Profilaxia apariției elementelor inflamatorii
  • Liftingul și îmbunătățirea texturii

Geneo Balance conține ingrediente detoxifiante și antiinflamatoare: cărbune din bambus (detox ingredient), acid mandelic, salicilic, extract din camu-camu, peptide cu efect antimicrobian, ulei de argan, jojoba, vanilie.

Geneo+ este soluția perfectă pentru revigorarea tenului obosit, lipsit de lumină și anti-age, echilibrării acneei sau strălucirii tonului pielii în 3 pași simpli.Lasă o recenzie
1
2
3
4
5
Trimite
     
AnuleazăLasă o recenzie

Geneo+ – „terapia facială a viitorului”
Nota medie:  
 0 reviews
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *