LPG® endermologie oferă o alternativă 100% naturală: stimularea metabolismului celular pentru reducerea formelor inestetice (riduri, piele flască, grăsimi localizate, celulită ș.a ).

Stimularea mecanică a celulelor, numită endermologie®, reactivează procesele metabolice, natural și nedureros.

După mai bine de 30 de ani de experiență și cercetare științifică, LPG® creează un nou brevet pentru a combina toate necesitățile (faciale, corporale) într-un singur dispozitiv.

BEAUTY, FROM WITHIN…

ENDERMOLOGIE – TRATAMENT BREVETAT CU REZULTATE EXTRAORDINARE

FAȚĂ

Acționează ca un antrenament al pielii. Manipulele motorizate (inteligente) stimulează sinteza naturală să producă colagen (fermitate), elastină (suplete) și acid hialuronic (volum și hidratare), prezentă în mod natural în pielea noastră.

CORP

Acționează asupra calității pielii (fermitate, aspectul celulitei). Noul patent (Roller și clapă combinată cu aspirație secvențială) ținește direct adipocitele prezente în hipodermul nostru (celule de slăbire)și asupra fibroblastelor prezente în derma noastră (celule de întinerire).

Un tratament la 360 ° inovator care pune capăt dilemei: slăbire sau fermitate?

THE NATURAL

BEAUTY & ANTI AGING RITUAL.

De peste 30 de ani, LPG® a pus la dispoziție dispozitivele de ultimă generație pentru frumusețea și sănătatea corpului tău.

Tratamentele endermologie® se recomandă să fie luate împreună cu o dietă echilibrată și activități sportive regulate. Stimulii trimiși celulelor acționează ca o „mână de ajutor” pentru a-și maximiza potențialul și rezultatul.

Fă endermologie® o parte a stilului tău de viață, responsabil și sănătos, menit să îți păstrezi corpul și fața.

Cosmetologiaeste limitată în acțiunea sa superficială și intervenția agresivă, adesea inconfortabilă,între prea „moale” și prea „dur”, există un al treilea mod, un adevărat ajutor: endermologie®