Diminuare cearcăni ochi cu Redensity 2

Pielea din zona de sub ochi este foarte sensibilă și fragilă, fiind vizibile cu ușurinta semnele de oboseală și de îmbătrânire. Lipsa de volum apare la majoritatea persoanelor în jurul vârstei de 30 de ani. Este vizibil de la colțul interior al ochilor și se intinde pe contur, conferă un aspect trist și obosit.

Apariția cearcănelor poate fi cauzată de oboseală, microcirculație deficitară, genetic, dar și cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, musculatura se atrofiază, țesutul adipos se diminuează, ceea ce duce la pierderea volumului în diverse zone faciale cum ar fi cearcănele, apar depresiuni cutanate, zona infraorbitală devine adâncită, pigmentată, ce arată un aspect trist, obosit, îmbătrânit.

Redensity 2 este unicul produs cu Acid Hialuronic special creat pentru zona sensibilă a cearcanelor, cu o compozitie unică.

Efectele Tratamentului Cearcănelor cu acid hialuronic Teosyal Redensity II continuă să acționeze mult timp după aplicare (aproximativ un an) furnizând pielii aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine pentru rezultate maxime pe termen lung.Lasă o recenzie
1
2
3
4
5
Trimite
     
AnuleazăLasă o recenzie

Diminuare cearcăni ochi cu Redensity 2
Nota medie:  
 1 reviews
by Victor on Diminuare cearcăni ochi cu Redensity 2
foarte bun

Se vor o lista de produse de pina la 10 compatibile cu acest tratament. Produsele se vor vizualiza ca in catalog produse. Posibilitate cautare salon la fiecare produs.

Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *