Despre noi

Cine suntem?

Din 2005 compania Rofilena SRL este unul dintre cei mai mari furnizori a produselor cosmetice și echipamnetelor pentru medicina estetică de la producatori mondiali cu renume:

Noi ajutăm ca produsul corect să ajungă la pacientul potrivit pentru un tratament de frumusețe cu efect.

BRANDURI

Teoxane – Elveția, producător de produse injectabile pe bază de acid hialuronic. Lider mondial.

Medytox – Corea, primul producător de botulină toxina din Corea. Aprobat din 2006. Peste 16 mln de fiole vândute până la ziua de azi.

Skin Tech & Aesthetic Dermal – Spania, gamă largă de peelinguri și cocktailuri pentru mezoterapie (Medical device class III). Produse sigure și certificate.

Lumenis – Israel, pioner din 1972 înproducerea laserelor oftalmologice, chirurgicale si dipozitivelor estetice.
Expert de renume mondial în dezvoltarea şi comercializarea de tehnologii inovatoare bazate pe energie: laser, lumină intens pulsată (IPL) şi Radio-frecventa (RF).

LPG endermologie – Franţa, mai mult de 30 de ani de experienţă în stimularea naturală a metabolismului şi îmbunătăţirea aspectului pielii.

Jeisys – Corea, producător mondial de dispozitive medicale de ultimă generaţie pentru chirurgi plasticieni şi dermatologi: IPL, microneedle RF, HIFU

Anna Lotan – Israel, prima fondatoare a şcolii de cosmetologie din Israel, autoarea mai multor patente cu renume mondial. Laborator bio-cosmetic.

Sothys – Franța, nume legendar de mai bine de 70 de ani, specializat în produse cosmetice de clasa lux.
Grădinele Sothys sunt protejate UNESCO.

Academie – Franţa, prima casă producătoare de cosmetice din Franţa de mai bine de 130 de ani, cu formule proprii elaborate.
Fondatoarea primei şcoli estetice din Europa.

Implanturi mamare produse în Germania cu un spectru larg de produse pentru recunostucție, esteticăcu experiență de peste 35 de ani. Fiecare produs este rezultatul unei cercetări ample și al unor decenii de experiență.

Lider global în sisteme, servicii și produse de dispozitive pentru cercetare științifică și aplicații din domeniul sănătății, inclusiv industria farmaceutică, biotehnologică, cosmetică, medicală și de îngrijire a pielii.

Producător mondial de produse pentru mezoterapie, electrolipoliză, liposculptură, microterapie și alte produse pentru medicina estetică.

GliSODin dezvoltat de Labarotor Isocell – Franța. Este recunoscut la nivel mondial ca nutricosmetică de top care oferă rezultate sigure dovedite clinic.

REGEN Biotech – producător de acid polilactic – Aesthefiil, pentru a reduce ridurile și menține volumul natural, pentru o perioadă îndelungată. Deținător a certificatului FDA și a unui șir de studii științifice.

Companie cu renume global în producerea firelor bioresorbabile. Soluție modernă, a mai multor probleme estetice

VIVACE – dispozitiv de radio frecvență cu microneedling, produs de compania coreană SHENB cu tehnologie patentată pentru tratamentele estetice.

Suport profesioniști

Showroom

Adresă: str. V. Belinschi 25, Chișinău, Moldova
Telefon: +373 22 85 89 85 / mob:+373 68 620002

Orele de lucru: Luni până Vineri, orele 9.00 – 19.00,
Sîmbătă: 10:00-15:00

Cont personal

Contul personal vă oferă acces la: biblioteca online, instrumente de lucru, proceduri video și plasarea comenzilor online.