BUZE MAI MARI CU ACID HIALURONIC

Doriti buze mai  mari sau sa oferiti un nou contur?  Reconstructia buzei dupa un accident sau interventie chirurghicala? Aceasta este posibil. Cu un efect permanent sau temporar.

Cu efect permanent e procedura lipofiling (grasime proprie) si implanturi silicon. Cu efect temporar e injectarea cu acid hialuronic, cea mai populara procedura.

 

Acum discutam doar depre utilizarea acidului hialuronic.

Tehnica este simpla. Se introduce acid hialuronic cu seringa in buze. Aceasta procedura ofera volum, contur nou si netezeste buzele.

Si obtineti asta.  Inaite  si dupa .

Dar seringa,o nuu!!! Mai jos o sa incerc sa atenuez frica ta.

 

Dar cine este acest misterios acid hialuronic?

Poate este o denumire noua pentru tine. Dar nu este un acid deloc misterios. El este deja in tine. Acidul hialuronic (AH) este un polizaharid ce se contine natural in structura pielii. Ajuta la mentinerea hidratarii astfel ajuta ca lucrurile sa ramina in forma buna. Ooooo. Dar cantitatea sa scade in timp si pielea pierde din forma. Si buzele tot. Uuuuuu.

S-au dezvoltat produse cu Acid Hialuronic de origine non-animala pentru a ajuta pielea sa-si recapete partial forma. Non – animala? Da. Foarte important. Aceasta insemna lipsa alergiilor si a bolilor transmisibile.

Despre frica de seringa cu ac. Ac infipt in buze pare o senzatie neplacuta. Da asa si este. Dar intervine lidocaina locala sub forma de crema care se aplica pe buze. Cind amorteste buza procedura incepe. Asta nu este totul. Sunt produse cu acid hialuronic care contin lidocaina. Durearea este minimizata. Este o senzatie doar de o intepatura mica. Si se  injecteza cantitati mici de pina la 1,5 ml.

Procedura dureaza 15-30 minute cu interactiune permanenta cu pacientul. Efectele adverese lipsesc. Rezultatul este vizibil pe loc. O saptamina dupa injectare buzele vor fi inflamate putin dupa care isi recapata noua forma.

Acest efect dureaza in mediu de la 6 – 9 luni.

 

Ce Obtineti:

  • O forma noua a buzelor!
  • Tratemnt sigur!!
  • Durere minima!!!
  • Recuperare rapida!!!!

 

Si ultima. Pret. Pretul variaza de la 150 – 200 euro, depinde de produs si medic.

 

P.S. Inainte de vizita la medic e bine sa stiti ce modificari si forma doriti. Aisugrativa ca a ati selectatat un medic calificat. Faceti o consultatie la medic si stabiliti ce o sa efectuati. Cereti sa va arate poze cu pacientii sai. Nu sunteti satisfacuta atunci cautati alt medic.

E mai bine ca la prima procedura sa injectati o cantitate mai mica si reveniti peste 2 saptamini la consultatie pentru o corectare.

Nu sunt critic al frumusetii estetice. Dar optati pentru o modelare a buzelor cit mai naturala.

P.P.S. Daca tratamentul este efectuat corect nu aveti senzatia de ceva strain in buze. Ramineti cu aceasi senzatie ca inainte de tratament.

 

2 momente critice pentru un tratament reusit:

  • Noua formă a buzelor potrivit selectata!
  • Medicul potrivit!!

 

BAFTA VA DORESC.Lasă o recenzie
1
2
3
4
5
Trimite
     
AnuleazăLasă o recenzie

BUZE MAI MARI CU ACID HIALURONIC
Nota medie:  
 0 reviews
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *