HA RRS

Ce fac pentru a avea o piele mai frumoasă acum, mâine și peste 10 ani?

Oare de ce nu învățăm la scoală ce să facem ca să fim mai echilibrați atât fizic, cât și emoțional, să fim mai sănătoși si sa luptam pentru lucrurile de care avem nevoie ca sa trăimfrumos viata?

Mi-ar mai fi plăcut la biologie să aflu ce înseamnă să mănânc echilibrat, ce e nociv pentru organism și, de ce nu, cum să am grijă de pielea mea, care sunt alimentele care mă ajută să am mai multă energie și ce să fac să fiu bine.

Cred în frumusețea naturala în rutina cu care te îngrijești zi de zi, în produsele de îngrijire cu ingrediente eficiente și într-un stil de viață balansat.

RRS HA
RRS HA box

Așadar, obiceiul pe care îl formez de acum un an încoace este procedura de mezoterapie. Știu că am doar 26 și e o vârstă în care totul e perfect și terapiile injectabile sunt doar recomandarea viitorului, dar procesul de îmbătrânire, cu mare regret începe de la 25 de ani.

Descoperirea mea în materie de produs este RRS HA Injectable, care corespunde cerințelor de necesitate & calitate, fabricate de Skin Tech Pharma Group.

O companie cu renume și personalități marcante în medicina estetică., care se dedică de mai multe decenii la menținerea trendului Beauty și îmbunătățirii calității produselor.

Alegerea mea este RRS HA Injectable. Un cocktail pe bază de acid hialuronic nereticulat, siliciu organic, antioxidanți și vitamine, pentru a menține vitalitatea, hrăni pielea cu nutrienți și oferi prospețime pielii.

Este o procedură mai puțin plăcută, însă rezultatul merită acele 10 min. Îmi place senzația de fresh, luminozitate a tenului, care se menține pe tot parcursul zilei, chiar și după o zi productivă de muncă si un “Friday night out”.

Ce proceduri alegi tu, pentru ati mentine tenul sanatos?

RRS injectabile


Lasă o recenzie
1
2
3
4
5
Trimite
     
AnuleazăLasă o recenzie

Ce fac pentru a avea o piele mai frumoasă acum, mâine și peste 10 ani?
Nota medie:  
 0 reviews
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *